THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2011. március 19., szombat

Mamusz:]

Csak a diagnózis kedvéért...


mumpsz általánosan elterjedt gyermekkori(!) fertőző betegség, amely az esetek többségében a fültőmirigy és a többi nyálmirigy egy- vagy kétoldali fájdalmas duzzanatával jár. (szóval bocsánatot kérek, amiért nem egészen ehhez hasonlóan fejeztem ki magamat a telefonálgatásokkor :/)

Szerencsémre az én esetemben csupán a baloldali arcom(?) durrant be *kipkop*
Mindenesetre, soha nem tapasztalt módon jelentettem magam számára félelmetes látványt...komolyan. Mintha a túlsúlyos énemmel találkoztam volna és laktunk volna egyszerre ugyanazon az arcon. Persze, ez az átalakulásos dolog nem így történik, egyik napról a másikra. De szerintem van egy pont, amikor magadra döbbensz, hogy : "úristen, én így nézek ki?". Na! Ez is ilyen volt.

Amúgy igen...

Hiú vagyok.

Nem vagyok kövér. Viszont rosszul étkezem. Beszélgettük egy szívemnek kedves emberrel:], hogy azért van ennyi "kétlábonjárókisgömböc", mert olcsóbb a sz@r kaja, mint a bármilyen halacska, "zőccség", aztán a kenyér vagy a zsemle, meg a "kóbász" meg a sötöbö. Persze, én sem figyelem így, hogy mit eszek, mert kollégista vagyok és NEKEM erre tényleg nincsen pénzem. DE! Menzán igencsak eszek...bezony, és mivel majd' minden esetben farkas éhesen megyek, sokszor eszem olyan dolgokat, amiket otthon már nem...eltolom őket magam elől és eszek helyette mást és itt a bibi:D

Félreértés ne essék...tisztában vagyok vele, hogy örülhetek a fejemnek, hogy van előttem étel, azért meg pláne, hogy még választási lehetőségem is van (fogom magam és megcsinálom:D). De pazarlás folyik :D Miért? Mert azt is meg, meg azt is és azt is megkell venni, mert "olcsóé" van... ha nincs a polcon nasi, nincs felhalmozva mindenféle, akkor azt eszel ami van. Egy lehetőség. És ha nem annyira szereted, mert esetleg FŐZELÉÉÉÉK!!! (fúúúúúj :s...főleg a borsó) legalább nem eszed magad halálra.

Tudom amúgy, hogy pénz meg idő meg mi a tököm, de hát akkor is:D


portré mumpsz-szal


Mindent összegezve, tanulságos kis betegség volt ez is,
és "hálistennek" nem valószínű az ismétlés sem:D Ezzel tehát hálásan távozom a mai napból :]
u.i.: egyetek vajas sós fokhagymás pirítóst :] 
mert a pirított kenyér nem tartalmaz plusz kalóriát, a fokhagyma tisztítja a keringést, így már csak az omegaháromzsírsavval kell foglalkoznunk....a só meg...lehet azt ésszel is... ;]0 megjegyzés: